2010 STARTADE

VÅR HISTORIA

HISTORIA STARTADE MED VÅRA TRE BARN NAMN - VÅR FAMILJ


Företaget grundades i Sverige 2010 av Cathy och Per-Erik Dillner. Den första egna kollektionen presenterades i januari 2014 på Formex mässan och därefter på Stockholm Furniture Fair.                                                                                                                                          


Redan från starten har företagsvisionen varit att skapa hållbara och kvalitativa produkter att njuta av i många år och företaget fortsätter med samma vision, som ligger mer i tiden än någonsin.Våra kollektioner är en hyllning till livet och naturen. Våra livfulla tyger, stilfulla möbler och glada accessoarer har flera syften. De ska vara anpassningsbara och de ska hålla över tid, både till stil och kvalitet. Det kallar vi hållbarhet.


Smadi är en förkortning och en hyllning av våra barns namn Sebastian, Mattias och Andreas Dillne

SMADI INTERIOR

VÅRT VARUMÄRKE
Sydamerika möter Skandinavien. Bakom Smadi Interior & Studio står designern Cathy Dillner med sina rötter i djungeln i det färgsprakande Peru. När hon flyttade till Sverige tog hon med sig kärleken till glada färger, livsglädje, värme och energi. Med inspiration från svenska traditioner och naturen i Cathys nya hemtrakt, vinterstaden Östersund, skapar hon mönster och möbler med impulser från båda världarna. Alltid med en historia.


South Amerika meets Scandinavia. Cathy Dillner has her roots in the jungle of the colorful country of Peru. When she moved to Sweden she brought her love for color, life, warmth and energy. With inspiration from nature and Swedish tradition, Cathy's new home town the wintercity of Östersund, she creates patterns and furnitures with impulses from both worlds.

SYDAMERIKA MÖTER

SKANDINAVIEN

SMADI INTERIOR är vårt egna varumärke från små möbler, porslin och presentartiklar 


Smadi väcker arbetslusten genom att pigga upp sinnet med färger, mönster och former på våra möbler, textilier och accessoarer. Kombinationen av svensk funktion, stil och kvalitet ska ge mervärden och öppna nya dimensioner.


Vi vänder oss till Er som insett behovet av färg och form för att skapa en viss atmosfär på ett kontor eller i andra offentliga miljöer. Vi vänder oss självklart även till dig som jobbar hemma och behöver en design för både trivsel och jobbskärpa.


Smadi väcker livslusten genom att vara anpassningsbar. Våra möbler, textilier och accessoarer är till för ett hem i ständig förändring. Våra former, mönster och färger blåser liv mindre ytor och ger hemmet energi. Smadi firar livet, vardagen, bestyr och vacker natur. Design för hjärta och hjärna.

TJÄNSTER

INREDNING - HOMESTYLING - SKYLTFÖNSTER

Vi homestylar din bostad-hem, ditt kontor och arbetsplats till en trivsam plats att njuta, en plats att producera och en plats att umgås.


Inredning: Inreda ett hus eller kontor innebär att fixa en plats att trivas på ett harmoniskt och personligt sätt, och att visa att det är just din stil, ditt hem, din arbetsplats.

Till en bostad söker man ljusa färger som skapar lugna och harmoniska rum, att njuta av efter varje arbetsdag. Att hitta husets själ  och ge unika möjligheter.....

Motsatts är att inreda ett kontor där man söker färger för att piga upp hjärna under arbetstiden för en mer produktiv insats.


Vi kan hjälpa dig med allt från att ge tips och till det som bör göras - färgsättning, tapeter, textilier, möbler och golv etc.

Välja ut och köpa in möbler och inredningsdetaljer som passar in i ert .

Vi samarbeta med byggnad ingenjör för att rita och samordnar även hela renoveringar, om- och tillbyggnader.


Style: Stylar ditt hem så det ska bli enkelt och roligt, från en budget och ekonomisk stil till mer avancerad och lyxig stil..


Att styla ditt hem inför försäljningen ger och ökar dina chanser till en snabb affär. Det gäller att lyfta fram de bästa egenskaperna i bostaden för att attrahera så många intresserade köpare som möjligt och samtidigt få till snabbare köpbeslut och därmed ett högre pris.


Vi går tillsammans med Er igenom de rum ni vill ha med hjälp med och vilka möjligheter din bostad har för att lyfta upp det bästa för varje rum. Vi rensar bort, flyttar om eller lägger till exempelvis textilier, växter, möbler och accessoarer.. Vi samarbetar med kända skandinaviska varumärken.


Oavsett hur enkel eller mer avancerad styling du önskar, så ökar det och ger högre chanser till försäljning samtidigt som det visar potientiella köpare den allra bästa sidan av just ditt hem! Det är de små detaljerna som gör ditt hem personligt.


Stylingkonsultation, Vi kommer hem till dig och tillsammans går vi igenom bostaden rum för rum. Vi analyserar och ger förslag på vad som kan plockas bort, flyttas runt eller inköpas, Vad det bästa är just nu för dig och din bostad. Sen gör ni jobbet själv.


Skyltfönster: Fönster det är butikens ögon mot kunder. Det är en sätt  att visa och presentera produkter och tjänster på ett tilltalande och säljande sätt. Allt fokus är på varan och komplement, hur man kombinerar ökar möjlighet till mer säljande av varor och tjänster. 


För att skyltfönstret ska fungera som bästa möjliga blickfång behöver skyltfönstretständigt förändras och bjuda kunden på något extra och nytt med rätt belyssning tillsammans med andra komplement.


Vi erbjuder kreativa & kostnadseffektiva lösningar. 


Vi välkomnar dig för en kostnadsfri konsultation i vår nya Smadi Interior & Studio!FORMGIVNING & DESIGN

Smadi Studio hjälper dig med formgivning och grafisk design. Från en idé, skapandeprocess till och med färdig produkt.

Vår kreativa process går genom material, form och färg med element som funktioner och teknik. Vid utveckling av varor analyserar vi allt från användarvänlighet, miljövänlighet, utseende, till och med  affärslösningar,  processer och miljöer,


Teknisk illustratör
Logotype
Koncept Design
Skapa och utforma mönster till textil, tapet, mm.
5D Embroidery system


Vi du vill veta mer eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss.


- Frågor & Svar -


Vad kommer illustrationen att kosta?
- Vi debiterar per timme (kontakta oss för aktuellt timpris). Tiden för en bild står i relation till den stil och detaljrikedom som önskas för illustrationen och om eventuella ändringar behöver göras.
- Om ni vill kan vi göra en ungefärlig tidsuppskattning (se stycket nederst).

Kan ni göra en "snabb-skiss"?
- Eftersom tankearbetet och skissandet i många fall tar längre tid än själva ritande, så utför vi skisser till vårt vanliga timpris.

F-skatt?
- Ja.

Vilka brukar beställa från er?
- Allt från privatpersoner till och med företagare.

Jag vill beställa en illustration eller be om en tid/pris-uppskattning, vad gör jag nu?
- En bra och tydlig beskrivning av den bild ni önskar underlättar mycket och förkortar arbetstiden.

Nu är det dags att skicka ett e-mail där du beskriver följande:

- Exakt vad bilden / bilderna ska föreställa.
- Om bakgrund behövs och i så fall vilken.
- Tecknar-stil / detaljnivå (hänvisa till en bild ur vår portfolio eller bifoga en bild i ert e-mail).
- Eventuella önskemål om färger.
- Hur bilden ska användas / målgrupp.
- Mått/proportioner.
- Eventuella önskemål om filformat - Vi kan leverera i så gott som alla format.

WEBSITE DESIGN - WEBB APPLIKATION

Vår nya Smadi Studio erbjuder tekniska digitaliseringslösningar som hjälper er effiktivisera /visa/uppnå mål genom digitala lösningar istället för fysiska och manuella.

Våra uppdrag varierar från responsivt designade webbplatser till funktionella webbapplikationer, vi bygger digitala varumärken eller tjänster inom bland annat kommunikation.Webbapplikationer ska vara snyggt designade, enkla att jobba med och fungera i alla typer av enheter från mobil till desktop.


Vi utvecklar alla våra webbapplikationer i Dreamweaver.


Webbapplikationer är program som körs i webbläsaren. Det finns två olika huvudtyper av webbapplikationer


Single Page Applition, SPA, är en dynamisk sida som ändrar sig efter användarens inmatningar, man kan ha olika vyer utan att den laddar in någon fler webbsida utan ändrar bara vad den ska visa användaren. 


Den andra heter Multi Page Application, MPA, vilket är det traditionella sättet att bygga en websida, där man bygger en sida per vy användaren ska kunna se.


Smadi Studio skapar en stabil bas för projektet genom research, analys, strategi, koncept.

Research : Ta reda fakta

Analys : Analysera frågor och reda ut begrepp

Strategi: Gör en plan

Koncept: Ta fram en ide


Vår styrka är pålitlighet, transparent jobb och nära kommunikation mellan kunder och oss. 

Besök oss i kontor & Showroom eller hör av dig!